DONAR-SE D'ALTAUs demanem la vostra identificació i localització en el cas que passeu a sol·licitar imatges en format digital.

 Per suposat, les vostres dades seran processades d’acord amb la legislació vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

 Així mateix, abans de disposar dels documents en format digital i en el moment de realitzar la comanda, haureu d’acceptar unes condicions de reproducció per tal de respectar els drets de propietat intel·lectual.

Nom*
Cognoms *
Professió/Ocupació
E-mail*
Contrasenya*
Confirmar contrasenya*
Web
Telèfon mòbil*
Telèfon fixe
Codi*
   
  NOTA LEGAL
Les dades que heu facilitat seran incloses en un fitxer titularitat de l’IMAB, la finalitat del qual és la gestió administrativa i estadística. Aquestes dades no seran cedides o comunicades a tercers, excepte en els supòsits previstos per la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. D’acord amb l’esmentada llei, podeu  exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i, si s’escau, oposició, i a tal efecte n’heu de trametre una sol.licitud per escrit, acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o equivalent.
   
 
   
IMAB. Pl. Rei Jaume I, 10 - 46701 Gandia - Tel: +34 96 295 95 67 - www.imabgandia.es - arxiuhistoric@gandia.org - Programació